Εμιλία
Silva Δασκαλάκη

Εμιλία

Μονοποικιλιακό κρασί από λιάτικο. Το λιάσιμο των σταφυλιών για 6-8 ημέρες, ο ξεχωριστός τρόπος οινοποίησης και η παραμονή του κρασιού για 6 χρόνια σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια του προσδίδουν μια πλήρη γεύση με χαρακτηριστικά αρώματα σταφίδας, βανίλιας που ακολουθούνται από αρώματα καραμέλας και σοκολάτας. Σαν απεριτίφ ή στο τέλος του γεύματος.

Χρώμα Κρασιού Κόκκινο
Ποικιλία Λιάτικο
Τύπος Κρασιού Γλυκός
Τύπος Κρασιού (CO2) Ήσυχος
Τύπος Καλιέργειας Βιολογική