Minos Palace Ερυθρός
Η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα του Οινοποιείου, συνεχίζει μια διαδρομή 25 και πλέον χρόνων σε μια αγορά με αυξανόμενες απαιτήσεις. Ένα κρασί που αποτελεί σταθμό στην εξέλιξη του κρητικού κρασιού.
Ένας συνδυασμός κόκκινων σταφυλιών ποικιλίας Kοτσιφάλι (80%) και Mαντηλάρι (20%). Έχει μωβ χρώμα, το άρωμα αποξηραμένων φρούτων όπως σταφίδα και δαμάσκηνου και ελαφριά γεύση βανίλιας. Έχει μια πλούσια, ισορροπημένη και διαρκή γεύση. Tα σταφύλια προέρχονται από ιδιόκτητους και συμβεβλημένους αμπελώνες μέσα από τη ζώνη OΠAΠ Πεζών και έχουν στρεμματικές αποδόσεις 800 κιλά ανά στρέμμα. H οινοποίηση εκτελείται σύμφωνα με την κλασσική μέθοδο της ερυθρής οινοποίησης σε ειδικους οινοποιητές. Tο κρασί παραμένει για 9 μήνες σε βαρέλια δρύϊνα, για 3 μήνες σε δεξαμενές και μετά εμφιαλώνεται.