4 & 5 Μαρτίου Τα ΟιΝοτικά Στα Χανιά
Έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά 2017 – ΧΑΝΙΑ
4 -5 Μαρτίου 2017 στα Χανιά, ΚΑΜ Μεγάλο Αρσενάλι
Τι θα δούμε στα ΟιΝοτικά στα Χανιά?
1. Κρητικές ποικιλίες σε 15’
Κάθε μία ώρα, με την καθοδήγηση της οινοχόου, Υρούς Κολιακουδάκη, γνωρίζουμε τις κρητικές ποικιλίες! Οι γευσιγνωσίες θα ξεκινούν κάθε ακριβώς! Το Σάββατο 4/3 στις 16:00, την Κυριακή 5/3 στις 12:00.
Αναλυτικότερα:
Σάββατο 4 Μαρτίου
17.00 Δοκιμάζουμε Βιδιανό
18.00 Δοκιμάζουμε Βηλάνα
19.00 Δοκιμάζουμε Μοσχάτο Σπίνας – Μαλβαζία
20.00 Δοκιμάζουμε Δαφνί-Πλυτό-Θραψαθήρι
Κυριακή 5 Μαρτίου
12.00 Δοκιμάζουμε Κοτσιφάλι
13.00 Δοκιμάζουμε Μανδηλάρι
14.00 Δοκιμάζουμε Λιάτικο-Ρωμέικο
16.00 Indigenous Cretan Tasting (English Speaking)
17.00 Δοκιμάζουμε Κοτσιφάλι-Μανδηλάρι
18.00 Δοκιμάζουμε Βιδιανό
19.00 Κλείνουμε γλυκά! Δοκιμάζουμε Κρητικά γλυκά κρασιά από αυτόχθονες ποικιλίες!
2. Σεμινάριο: «CHILL – OUT : Οι εναλλακτικές λύσεις της ENARTIS για τη σταθεροποίηση με ψύξη»
Κυριακή 5 Μαρτίου. Διάρκεια: 10:00πμ -11:30πμ
Τοποθεσία: Εστιατόριο Salis (Ακτή Ενώσεως 3, Χανιά)
Σύνολο θέσεων: 50 άτομα Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.
3. Σεμινάριο: Η Νέα Κρήτη (terroir, χαρμάνια και διεθνείς ποικιλίες) με τον Γιάννη Καρακάση, Master of Wine
Δευτέρα 6 ΜαρτίουΏρα έναρξης 11πμ.
Τοποθεσία: Εστιατόριο Salis (Ακτή Ενώσεως 3, Χανιά)
Σύνολο θέσεων: 50 άτομα Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:
Σάββατο 4 Μαρτίου
[16:00-21:00] Για όλους τους οινόφιλους
Κυριακή 5 Μαρτίου
[12:00-14:00] Για επαγγελματίες
[14:00-21:00] Για όλους τους οινόφιλους
Μπορείτε να κάνετε προεγγραφή ΕΔΩ.
Είσοδος 5€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας)
(Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για επαγγελματίες εστίασης και εμπορίας κρασιών, με την ένδειξη επαγγελματικής κάρτας)