Κτήμα Μηλιαράκη
Ένα ερυθρό κρασί παλαίωσης με σύνθετα αρώματα κόκκινων φρούτων και νέου δρύινου βαρελιού. Βελούδινο σώμα με πλούσιες τανίνες και εκπληκτική επίγευση. Κοτσιφάλι/Μαντηλάρι Από το 1999, η εταιρεία μας, υπό την επίβλεψη της ΔΗΩ, καλλιεργεί ιδιόκτητο βιολογικό αμπελώνα 15 στεμμάτων στη θέση «Κολομόδι», εντός της περιοχής Ονομασίας Προέλευσης, με σκοπό την παραγωγή ενός αυθεντικού και πολύ υψηλής ποιότητας Ερυθρού Κρητικού κρασιού. Το Κοτσιφάλι και το Μαντηλάρι με απόδοση 700 κιλά ανά στρέμμα, ανέπτυξαν όλο τους το αρωματικό και γευστικό δυναμικό, τρυγήθηκαν και οινοποιήθηκαν με την κλασσική μέθοδο της ερυθράς οινοποίησης. Αυτή η απόλυτα ελεγχόμενη εξέλιξη συνεχίστηκε με ωρίμανση του κρασιού σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια 300 λίτρων από το δάσος Nevers επιτυγχάνοντας ένα ολοκληρωμένο και πολυδιάστατο αποτέλεσμα.